Hvad er Odensekalenderen?

Odensekalenderen er en ny lokal julekalender fyldt med overraskelser.

Hver låge fungerer som et gave bevis. Aflever din låge hos dagens kalenderpartner og modtag en gave eller en oplevelse. 

Bag Odensekalenderen står Tore True, som er en ildsjæl, uddannet tegneserietegner/illustrator, digitalkonceptudvikler med en kærlighed til klatring og gode burgere.... når han ikke laver Odense kalenderen eller falder ned fra klatrevægge, tyr han til sin anden passion, at formidle budskaber gennem tegninger.

Tore True 

Jeg har altid haft svært ved at opfange og huske budskaber, når det kun bliver formidlet på tekst..

Det var også derfor, at jeg valgte at gøre det til min levevej at formidle og forenkle budskaber ud gennem tegninger og grafisk design for virksomheder, samt Odense Kommune og HK. De erfaringer jeg har fået med på vejen, synes jeg også andre skal drage nytte af til deres eget formål. Derfor laver jeg nu workshops om grafisk facilitering, som handler om at give alle mennesker værktøjer til at gøre deres budskab forståeligt gennem simple tegninger, som folk vil kunne huske. Det giver mig så meget glæde, at se en person som hårdnakket påstår: "Jeg kan ikke tegne", til slut skabe præcis formidling af dere budskab gennem simpel tegning.

At Danse Med Livets møde med Tore True

At Danse Med Livet mødte Tore på Odense Frivilligbørs (arrangeret af Frivilligcenter Odense).

På friviligbørsen mødtes foreninger og private virksomheder for at udveksle tjenester. Vi lavede en aftale om at reklamere for Tore og Odensekalenderen,  til gengæld vil Tore komme og lave en tegneworkshop for At Danse Med Livets medlemmer. Tore kender også til at være udfordret i dansen med livet og vil i sin introduktion også fortælle om sin vej i det. 

Vi glæder os meget til at møde Tore True, som vil afholde sin tegneworkshop i januar 2020.

Du kan læse mere om Tore på www.trueart.dk og finde mere om Odensekalenderen på facebook,, instagram og www.odensekalenderen.dk