Mentorordning

Når vi mennesker af den ene eller anden grund har mistet fodfæste, rytme og glæde i dansen med livet, er vi på den! 

For ofte bliver vi  mere og mere bange og angste for livets dans, hvis vi ikke får cirkuleret og talt om alle de svære følelser, som vi bakser med.  Får vi ikke en sund hjælp og sparring, vil vi begynde at udvikle undvigelsesmanøvrer, trække os fra fællesskabet og ende op alene med vores ensomhed, tristhed og angst. En smertefuld tilstand, som mennesker, som ikke har været der, har svært ved at forstå. Det forstår vi. Vi har selv været der. 

Derfor har vi brugt ressourcer og kræfter på at klæde os selv mentalt og følelsesmæssig på til at være gode samtalepartnere og følgesvende. Vi har øvet os i at bruge os selv, og sætte os selv og vores erfaringer i spil i kontakten og samværet med dig og din virkelighed. Vi øver os, hverisær og fælles i at være nærværende med det, som er i samværet. At lytte og sparre og guide med empati og nysgerrighed. Sammen kan vi være nysgerrige på, hvad som gør et godt og meningsfuldt liv.   

Et mentorforløb et et ligeværdigt møde to mennesker imellem, hvor begge får glæde af kontakten. Mentor er ikke "fikset", men bevidst om sig og sine udfordringer. Mentor er også på vej, til at finde sin vej. Der er derfor tale om et møde, hvor begge parter sammen og individuelt kan være nysgerrige på hverandre. Et møde, som beriger begge parter.

​ 

Har du interesse i at mødes men en af vores mentorer, så kom forbi i vores åbningstid, og få en snak med en af vores mentorer. Du er også velkommen til at sende lidt om dig selv og dine ønsker for en mentor til vores mailadresse:​

info@atdansemedlivet.dk

så kontakter vi dig. 

At danse med livet 

- et brobyggende fællesskab

Katrine Petersen, frivilligkoordinator