Hos os kan du møde ...... ​

​Olivia Abildgaard Jørgensen

leder af organisationen

​kunst- og psykomotorisk terapeut. Efteruddannelse i relationel traumeterapi. En fortid på arbejdsformidlingen og i den finansielle sektor. 20 års undervisningserfaring og 15 års behandlererfaring fra  privat praksis. Gift, mor og farmor.  Interesserer sig for relationens og det sunde fællesskabs helende kræfter. 

Katrine Petersen 

frivilligkoordinator i Et Brobyggende Fællesskab
Uddannet musikpædagog og lærer. Udfordret i dansen med livet? - Ja!! Interesserer sig for mennesker, livet og bæredygtighed i alle sammenhænge. Ser kreativitet som en forløsende og energiskabende proces, hvor vi kan åbne døre ind til vores eget indre og verden omkring os.

Monica Fleig

kasserer i Et Brobyggende Fællesskab

​Læser oecon på Syddansk Universitet. Studentermedhjælper hos Blitek A/S. Har en kreativ åre, og fyldt med gode ideer. Oplevet stress og angst på egen krop. Derudover hjælper Monica, hvor hun kan.  

Dorte Vildsø

frivillig mentor og kreativ inspirator i Et Brobyggende Fællesskab

​Har en fortid, som medarbejder i socialpsykiatrien. Er beriget med en kreativ skabende åre og er fyldt med gode ideer. Altid klar til en hyggesnak og hjælper med at få det hele til at hænge sammen både i Atelieret og kolonihaven. 

Natacha

frivillig yogainstruktør​ i Et Brobyggende Fællesskab

Har i mange år kæmpet med stress, angst og depression. Bruger i dag yoga og meditation som redskaber til at skabe nærvær og balance i livet. Ejer Yuna Yoga www.yunayoga.dk . Natacha tilbyder medlemmer af vores frivillige forening yoga for stress- og angstramte første tirsdag i måneden. Se kalenderen. Har du spørgsmål til yogaen er du velkommen til  at skrive til Yunayogadk@gmail.com 

Benedicte Anemone Holm

frivillig leder mentorgruppen ( på barsel )

​Uddannet psykolog med interesse i kropspsykoterapi og passioneret omkring kunst- og danseterapi. Kender til tilstande af stress, ensomhed, smerte, sorg, frygt, frustration og vrede fra eget liv. Er god til at se mennesket og potentialet. Er gift og har tre små børn. 

Signe Moberg

frivillig mentor i Et Brobyggende Fællesskab

​Er uddannet psykomotorisk terapeut med en efteruddannelse inden for Mindfullness bevægelse. Arbejder på et bo-sted. Har selv været udfordret af stress og angst.  Er tilknyttet UngeNetværksgrupperne.   

Maria Rasmussen

frivillig mentor i Et Brobyggende Fællesskab

​Cand. mag i antropologi og mellemøststudier. Har selv været udfordret i dansen med livet. Interesserer sig for politik. Er jobsøgende.   

Peer Locher

frivillig mentor og bestyrelsesmedlem Et Brobyggende Fællesskab

​Maskinmester. For nuværende projektleder ved Vandcenter Syd. Interesserer sig for politik, musik, kunst, kultur og bæredygtighed både socialt, miljømæssigt og økonomisk. Har selv været udfordret i dansen med livet gennem en svær opvækst, ptsd og stress. 

Torben S. Jakobsen

frivillig DrivhusGruppen - bestyrelsesmedlem i Et Brobyggende Fællesskab

​Værktøjsmager, håndarbejdslærer med interesse for træ, skulpturer, gammeldags håndværk, genbrug.  Har været udfordret i dansen med livet, det meste af sin voksentilværelse. Er ved at finde sin vej.

Heidi Vinther

ansat koordinator og pædagogisk medhjælp i At danse med livet

Flexjobber. Har selv været stressramt, og kender til mekanismerne ved stress, angst og depression. Støtter og hjælper praktikanter og flexjobbere tilrette i deres arbejde samt koordinere arbejdsopgaver på Hunderupvej og sørger for indkøb. 

Kurt Vinther

ansat koordinator service og handymand  i At danse med livet  

Førtidspensionist. Hjælper hvor han kan. På Hunderupvej, i kolonihaven, hos Jorton og Blitek.  Støtter og hjælper praktikanter og flexjobbere tilrette i deres arbejde.

​Ronnie Lang Petersen

ansat servicemedarbejder og handymand i At danse med livet

​Flexjobber. Hjælper med at holde huset på Hunderupvej. Udfører serviceopgaver for Jorton og Blitek og hjælper DrivHusgruppen i Kolonihaven. 

​Sissel Hejlskov Christensen

frivillig mentor i Et Brobyggende Fællesskab

Psykologistuderende på tredje år. Har selv oplevet, at dansen med livet kan være udfordrende, men opfatter denne dans, som en lærerig proces.  Afholder individuelle samtaler i Atelieret efter aftale. Det er gratis, hvis du er medlem af vores frivillige forening. 

Katja Jasmine Ege

​frivillig mentor i Et Brobyggende Fællesskab 

Har erfaring med stress, angst, isolation og en spiseforstyrelse. Interesserer sig for natur, kreativitet, fællesskab, mental sundhed, dans og dialogen. Er ved at finde sit ståsted og sin vej i dansen med livet. 

Helle​ Øhlenschlæger

frivillig rådgiver, mentor og bisidder i Et Brobyggende Fællesskab

Uddannet  cand. mag. i filosofi og dansk. Studerer til socialrådgiver, og tilbyder medlemmer af vores frivillige forening rådgivning, sparring og bisidderhjælp efter aftale. Har selv været udfordret mentalt i dansen med livet. Helle kommer fast 2 gange om måneden i Atelieret. Det er muligt at booke individuelle tider med Helle. Helle er også frivillig i Mandecentret Fyn. 

Line Temberg

frivillig mentor i Et Brobyggende Fællesskab ( er i Canada )

Pædagogstuderende. Arbejder i en blomsterbutik. Kreativ anlagt med en passion for fotografering. Har oplevet stress på egen krop.