Hos os kan du møde ...... ​

​Olivia Abildgaard Jørgensen

formand for bestyrelsen

​kunst- og psykomotorisk terapeut. Efteruddannelse i relationel traumeterapi. En fortid på arbejdsformidlingen i Odense og i den finansielle sektor. 20 års undervisningserfaring og 15 års behandlererfaring fra  privat praksis. HR-chef i Blitek A/S og Blitek Social ApS. 

Katrine Petersen 

ansat frivilligkoordinator
Uddannet musikpædagog og lærer. Udfordret i dansen med livet? - Ja!! Interesserer sig for mennesker, livet og bæredygtighed i alle sammenhænge. Ser kreativitet som en forløsende og energiskabende proces, hvor vi kan åbne døre ind til vores eget indre og verden omkring os.

Monica Fleig

kasserer og kreativ inspirator

​Studentermedhjælper hos Blitek A/S. Har en kreativ åre, og fyldt med gode ideer. Oplevet stress og angst på egen krop. Derudover hjælper Monica, hvor hun kan.  

Dorte Vildsø

frivillig mentor og kreativ inspirator

​Har en fortid, som medarbejder i socialpsykiatrien. Er beriget med en kreativ skabende åre og er fyldt med gode ideer. Altid klar til en hyggesnak og hjælper med at få det hele til at hænge sammen både i Atelieret og kolonihaven. 

Natacha

frivillig yogainstruktør​

Har i mange år kæmpet med stress, angst og depression. Bruger i dag yoga og meditation som redskaber til at skabe nærvær og balance i livet. Ejer Yuna Yoga www.yunayoga.dk . Natacha tilbyder medlemmer af vores frivillige forening yoga for stress- og angstramte første tirsdag i måneden. Se kalenderen. Har du spørgsmål til yogaen er du velkommen til  at skrive til Yunayogadk@gmail.com 

Benedicte Anemone Holm

frivillig leder mentorgruppen ( på barsel )

​Uddannet psykolog med interesse i kropspsykoterapi og passioneret omkring kunst- og danseterapi. Kender til tilstande af stress, ensomhed, smerte, sorg, frygt, frustration og vrede fra eget liv. Er god til at se mennesket og potentialet. Er gift og har tre små børn.  Udbyder fri dans.

Signe Moberg

frivillig mentor og bevægelsesinstruktør

​Er uddannet psykomotorisk terapeut med en efteruddannelse inden for Mindfullness bevægelse. Arbejder på et bo-sted. Har selv været udfordret af stress og angst.  Er tilknyttet Netværksgrupperne og udbyder fri bevægelse.    

Maria Rasmussen

frivillig mentor

​Cand. mag i antropologi og mellemøststudier. Har selv været udfordret i dansen med livet. Interesserer sig for politik. Hjælper hvor hun kan og er primus motor i Netværksgrupperne. Er jobsøgende.   

Peer Locher

frivillig mentor og bestyrelsesmedlem

​Maskinmester. For nuværende projektleder ved Vandcenter Syd. Interesserer sig for politik, musik, kunst, kultur og bæredygtighed både socialt, miljømæssigt og økonomisk. Har selv været udfordret i dansen med livet gennem en svær opvækst, ptsd og stress. 

Torben S. Jakobsen

frivillig i madgruppen, inspirator  og bestyrelsesmedlem

​Værktøjsmager, håndarbejdslærer med interesse for træ, skulpturer, gammeldags håndværk, genbrug.  Har været udfordret i dansen med livet, det meste af sin voksentilværelse. Er i udredning for flexjob. 

​Sissel Hejlskov Christensen

frivillig mentor  og inspirator Netværksgrupper

Psykologistuderende på tredje år. Har selv oplevet, at dansen med livet kan være udfordrende, men opfatter denne dans, som en lærerig proces.  Afholder individuelle samtaler i Atelieret efter aftale. Det er gratis, hvis du er medlem af vores frivillige forening.

 Holder nu pause for at skrive bacheloropgave.

Katja Jasmine Ege

frivillig mentor, frivillig i madgruppen, kreativ inspirator og inspirator  Netværksgrupper  

Har erfaring med stress, angst, isolation og en spiseforstyrelse. Interesserer sig for natur, kreativitet, fællesskab, mental sundhed, dans og dialogen. Er ved at finde sit ståsted og sin vej i dansen med livet. 

Helle​ Øhlenschlæger

frivillig rådgiver, mentor og bisidder

Uddannet  cand. mag. i filosofi og dansk. Studerer til socialrådgiver, og tilbyder medlemmer af vores frivillige forening rådgivning, sparring og bisidderhjælp efter aftale. Har selv været udfordret mentalt i dansen med livet. Helle kommer fast 2 gange om måneden i Atelieret. Det er muligt at booke individuelle tider med Helle. Helle er også frivillig i Mandecentret Fyn. 

Line Temberg

frivillig mentor og kreativ inspirator ( er i Canada )

Pædagogstuderende. Arbejder i en blomsterbutik. Kreativ anlagt med en passion for fotografering. Har oplevet stress på egen krop.  

Tristan Aaby

Frivillig i udeliv og byggeprojekter

Tristan er uddannet skibsbygger på Lindø skibsværft og har rejst som naver i 3 1/2 år. Han har netop gennemført Peer to Peer uddannelse og har selv været ramt af angst, stress og depression..... Tristan vil være at finde i forskellige projekter i Elmelunden og i vores kolonihave i Rødegaardsløkken.