Atelieret

er et tilbud til dig, som er medlem af vores frivillige forening og gerne vil bruge dig selv i et kreativt og skabende fællesskab.  At være kreativ sammen med andre, og stille og roligt finde eller genfinde evnen til at fordybe sig, og dermed give hjernen og dig selv en pause fra svære og invaderende mentale og følelsesmæssige svære tilstande. 

I Atelieret er der mulighed for at male, tegne, lave kollager, sy, strikke og hækle. Vi har materialerne. Du skal blot møde op. Ta' evt. madpakke med, hvis du ønsker at spise frokost sammen. 

Atelieret er åbent tirsdage 12 - 17 og mandage og torsdage kl. 10 - 15  resten af 2018.

Hækling med Stofgarn!

den 22. november kommer Dorte i Atelieret og indvier os i at hækle med stofgarn. Det vil være muligt at hækle en kurv, en taske eller noget andet. Vi tager den med ro og hjælper hinanden trygt guidet af Dorte. Der er garn og hæklenåle, men du er også velkommen til at tage dit eget med. Der er indlagt en lille frokostpause, så ta' gerne en madpakke med.

Dorte guider os fra kl. 11 til 13. Er der stemning for det, aftaler vi en ny dag, hvor Dorte kommer igen. 

Brætspil og Matadormix

Resten af 2018 er der spilledage tirsdage klokken 15 - 17. Har du brætspil du gerne vil donere til os, så ta' dem endelig med. Vi sørger for Matadormixen.

At danse med livet

- et brobyggende fællesskab

Katrine Pedersen og Katja Jasmina Ege