Nyhedsbrev

Kære Alle
Vi håber, at I er kommet godt og corona frit ind i 2021.

Grundet covid 19 har vi besluttet, at lukke ned for vores indendørsaktiviteter til og med d. 17. januar indtil videre.

Der er indtil videre lavet gåture som vil blive gennemført under følgende forudsætninger:

Alt efter om den frivillige som står for turen ønsker at gennemføre, vil vi gå maks 5 personer under forudsætning af at afstandskravet på 2 meter overholdes. Dette er meget vigtigt!! 


De følgende 2 uger ser således sådan ud (vær dog forberedt på aflysninger):

Uge 1:

  • Tirsdag d. 5. januar kl. 15.00: gåtur m. skriveværkstedet – der vil blive arbejdet med sanselig beskrivelse. I mødes v. Butikken Nansensgade 15.                          Tilmelding til Katrine Skovdal senest kl. 12.00 på dagen – sms 20 64 04 90                                                                                                                                                                      
  • Onsdag d. 6. januar kl. 13: gåtur m. onsdagssyslen – medbring eget krus så tager jeg te med til turen vi går ca. 1 1/2 time måske 2 timer. (Alt efter hvad vi har lyst til)     Vi mødes v. Butikken Nansensgade 15. Tilmelding til Katrine Petersen på dagen senest kl. 12.00 – sms 51 42 19 90                                                                                                                                                                                               
  • Torsdag d. 7. januar kl. 11.30: gåtur m. hæklecafeen v. Dorte – medbring kaffe/te. I mødes ved cafe Nelle´s ved Munkemose kl. 11.30 og går ca. 1 – 1 1/2 time.  Tilmelding til Dorte senest dagen før kl. 20.00 på sms 24 65 49 48

Uge 2:

  • Tirsdag d. 12. januar kl. 12.00: gåtur m. Krea-caféen v. Inga og Katrine S.- der vil alt efter vejret blive mulighed for at lave noget kreativt – måske vi går i kolonihaven, måske en tur ved åen. Vi mødes v. Butikken Nansensgade 15. Medbring drikkelse og evt. madpakke.                                                                                              Tilmelding senest dagen før kl. 20.00 til Katrine Skovdal på sms 20 64 04 90                                                                                                                                                                    
  • Onsdag d. 13. januar kl. 13.00: gåtur m. onsdagssyslen – medbring eget krus så tager jeg te med til turen. Vi går ca. 1 1/2 time.  (Alt efter hvad vi har lyst til :-)) .                 Vi mødes v. Butikken Nansensgade 15. Tilmelding til Katrine Petersen på dagen senest kl. 12.00 – sms 51 42 19 90                                                                                                                                                                   
  • Torsdag d. 14. januar kl. 11.00: Malecafe v. Anne. Vi går ud i det blå (måske det grå ;-)). Tag ryksækken med og medbring madpakke og drikkelse. Alt efter vejret vil vi være kreative. Tag evt. kamera med eller mobil til at tage fotos med. Tilmelding til Anne senest kl. 9.00 på dagen på sms 29 43 79 43

Husk varmt tøj evt. regntøj og paraply ( siddeunderlag). – Rigtig god fornøjelse!

Fællesskabet

At Danse Med Livet

Nyhedsbrev december 2020

Kære alle

Så er der næsten gået et år og vi kan igen fejre jul og nytår. Noget nogen ser frem til, – andre i mindre grad, da det også kan være en ensom tid, hvis kontakten til familien er gået ”i stykker”.

Jul og nytår er tradition og noget vi regner med – til gengæld var der ingen, som havde forventet covid-19, og alt hvad det har ført med sig ude i verden, i Danmark i vores forening og for den enkelte.  Som forening har det været vores held, at vi har en kolonihave og har kunne holde vores aktiviteter i haven. Ligeledes har vi besøgt Elmelund og har gået ture både der og på stierne langs Odense å.

2020 blev også året hvor foreningen flyttede fra vores lokaler på Hunderupvej til Nansensgade. Vi er nu stort set på plads i et hyggeligt lokale med plads til kreativitet og forskellighed. Klædeskabet blev til Butikken Nansensgade 15 og er overtaget af Blitek social med hjælp fra frivillige fra ADML.

Tak <3

En stor, stor tak til alle vores fantastiske frivillige, som gør en kæmpe forskel. Det er deres indsat, der gør at foreningen kan byde ind med aktiviteter og tilbyde et fællesskab omkring et fælles tredje. En stor tak til de frivillige, som giver en praktisk hånd med – en uundværlig indsats!!

En stor tak til Tristan, som har valgt at slutte som frivillig i foreningen. Tak for det fantastiske shelter, som du har bygget for foreningen. Det har vi stor glæde af ikke mindst, når vi holder udendørs fællesspisning. Vi håber, at se dig i foreningen i 2021.

Til sidst en stor tak til alle Jer som kommer og deltager og er med til at løfte fællesskabet og energien. <3

Velkommen til ny frivillig

Frank Lynge som i forvejen er medlem af foreningen har meldt sig på banen som frivillig og vil sammen med Lars Brams stå for cykelture i det nye år.

Et hjerteligt velkommen til dig Frank!!

Julehygge

Normalt plejer vi at afslutte året med en julefrokost. Den må vi desværre aflyse i år. Til gengæld regner vi med at købe lidt lækkert ind, så der er noget spiseligt at hygge med ved de forskellige aktiviteters sidste afholdelse inden jul. 

Ferie mellem jul og nytår

Vi har sidste aktivitet inden jul d. 22. december og vi er tilbage igen i uge 1 2021.

Vi ønsker alle en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår. 😊

Aktiviteter i december og januar

Krea-café

Velkommen til hygge i krea caféen, her er det muligt at lave mange forskellige kreative/ kunstneriske ting – alt lige fra tegning, maling, skulpturer, batik, smykker, papmaché, collager m.m. Vi sætter rammerne og kommer med nogle input fra gang til gang, hvor man kan deltage i det man har lyst til. Vi er også meget åbne for jeres forslag i forhold til, hvad I kunne tænke jer at lave. Endvidere er man også velkommen til bare at være, evt.  spille spil eller læse i en bog. Det allervigtigste er, at vi får nogle gode timer med plads til samvær og kunstneriske udfoldelser.

Husk madpakke og drikkelse/ krus, så spiser vi frokost sammen 😊Kh fra Inga og Katrine S.

Tilmelding til Katrine S. på sms 20 64 04 90 max 5 deltagere

Afholdes tirsdage i december d. 1. og 15. fra kl. 11- 14.30 og i januar d. 12. og 26. kl. 12-15

Hækle- /strikkecafé

Tag hækle- eller strikketøjet med, så vil vi sammen nørkle løs og hjælpe hinanden. Kom også gerne, hvis du er nybegynder. Medbring så vidt muligt dit eget garn mm.. Hvis du har brug for garn, har vi også, så får du en pose med navn, hvor det opbevares. Tag gerne madpakke med, så spiser vi sammen. Selvom du hverken er til strik eller hækling, er du hjertelig velkommen. Husk eget krus!!

Jeg glæder mig til at se Jer – Kærlig hilsen fra Dorte

Tilmelding til Dorte senest dagen før kl. 19 på sms 24 65 49 48 max 6 deltagere

Afholdes torsdage i december d. 3. og 17. og i januar d. 7. og 21. fra kl. 11-14

Malecafé

Slip fantasien løs i malecafèen. Anne er tovholder og inspirerer efter behov. Det er et forrum, som lægger op til at deltagerne kan inspirere hinanden i det maleriske/ billedlige udtryk med mulighed for at kombinere forskellige materialer, teknikker mm.. Kun fantasien sætter grænser..   Selvom du ikke er til maleaktiviteter, er du hjertelig velkommen alligevel måske du gerne vil tegne, læse, skrive eller bare være..

Husk krus til kaffe og te og tag gerne en madpakke med. 😊

Tilmelding løbende også på dagen til Anne på sms 29 43 79 43 max 6 deltagere

Afholdes torsdage i december d. 10. og i januar d. 14. og 28. fra kl. 11-14

Onsdags-syslen

Om onsdagen vil der være mulighed for at arbejde kreativt, få en snak, læse og bare være mm..

Der er kaffe og te på kanden medbring gerne madpakke og drikkelse. (Husk eget krus)

Jeg glæder mig til at se Jer – Kh Katrine 😊

Tilmelding til Katrine P. på sms 51 42 19 90 max 6 deltagere

Afholdes onsdage i december d. 2., 9., og 16. og i januar d. 6., 13., 20. og 27.  fra kl. 13-17

Skriveværksted
Et lille hyggeligt værksted for dig, der har lyst til og brug for et roligt sted at slappe af og være kreativ med dine ord.
Vi bruger skriveriet som et healende og spirende værktøj. Vi støtter og hjælper hinanden i den kreative proces. Alle kan være med. Hjertelig velkommen.

Vi holder en lille kaffe/ – tepause undervejs – husk krus


Tilmelding til Katrine Skovdal på sms 20 64 04 90 senest kl. 12.00 på dagen. Max 5 deltagere

Afholdes tirsdage d. 8. og 22. dec. + d. 5. og 12. januar fra kl. 15-17

Mad i Laget – Fællesspisning i Rødegaardsløkken

Torben og Helle vil stå for al madlavningen og fordeler maden. Du medbringer selv drikkelse, service og bestik. Har du lyst til at være i haven er der åben fra kl. 14 og der spises kl. 16 

Vi glæder os til at se Jer til decemberhygge med flæskestegssandwich 😊

NB! Er du ikke medlem af foreningen betaler du kr. 25,- i kontanter for at spise med.

Tilmelding til Torben sms senest kl 12.00 på dagen 30 28 10 04. Max 8 deltagere.

Afholdes i december fredag d. 18 og i januar tirsdag d. 26. kl. 16- ca. 19.00

Gåtur og glædelig jul

Tirsdag d. 22. december vil der være gåtur fra Ejby Mølle langs Odense å. Vi slutter af ved Cafe Nelle´s ved Fillosoffen, hvor det vil være muligt at gå på café sammen (egen betaling). Hvis du gerne vil med på café skal jeg have besked senest d. 15 dec., så vi kan reservere pladser.

Vi går fra Ejby Mølle kl. 12.30 og der vil blive reserveret pladser til kl. 13.30 på Nelle´s, her vil vi hygge en times tid eller så længe vi har lyst. 😊  

(Desværre er der ingen udstilling i december på Filosoffen.)

Tilmelding på sms til Katrine P.  51 42 19 90 senest d. 15 dec. hvis du vil med på cafe ellers på dagen senest kl. 12. Max 9 deltagere

Afholdes 22. december kl. 12.30 – ca. 14.45

(Kunne du også tænke dig at deltage i skriveværksted afholdes det samme dag kl. 15.00)

Godt nytår med cykeltur til Hollufgård

Lars og Frank inviterer på cykeltur. I mødes ved skulpturen på pladsen ved Fyens stiftstidende kl. 12.00

og turen går til Hollufgård. Her vil I holde rast, spise madpakker og hygge ved shelters og bålplads.

Husk drikkelse, madpakke og måske et tæppe😊

Tilmelding til Lars på sms 25 53 65 92 senest kl. 11 på dagen. Max 8 deltagere.

Afholdes d. 2. januar kl. 12- ca. 16.00

Kærlige hilsner <3

At Danse Med livet

Katrine Petersen

Frivilligkoordinator