Nyhedsbrev

Fællesskabet

At Danse Med livet

Nyhedsbrev maj 2021

Generalforsamling

Tak for sidst til alle de fremmødte til generalforsamlingen d. 25. april.

Det blev en dejlig eftermiddag med input og gode snakke og ikke mindst en lækker suppe, som Helle og Torben stod for.

Frivillige

Dorte som har stået for hækleværkstedet holder indtil videre pause som frivillig i foreningen. Vi sender Dorte mange gode tanker og en stor og hjertelig tak for indsatsen!!

Palle Hansen er ny frivillig. Du kan møde ham om onsdagen, hvor han vil være i gang med forskellige haveaktiviteter i Rødegaardsløkken. Hjertelig velkommen til Palle.

Frivilligcenter Odense arrangerer

I den kommende måned deltager foreningen i netværksmøde med andre foreninger, som på hver deres måde henvender sig til psykisk sårbare mennesker. Her bygger vi bro, samarbejder og bliver klogere på hinandens tilbud.

Frivilligbørs er en årligt tilbagevende begivenhed også afholdt af Frivilligcenter Odense. Her mødes foreninger og private erhverv og udveksler tjenester. Det vil i år blive afholdt via et digitalt katalog.

En aktivitet?

Har du idéer til aktiviteter – måske noget du gerne selv vil stå for – måske sammen med en anden. Hvis – er du/ I altid velkommen til at henvende Jer til frivilligkoordinator Katrine Petersen, så snakker vi om det, og ser om det er en mulighed. En aktivitet behøver ikke at være noget der gentager sig, men kan sagtens være et enkeltstående arrangement. Fx at mødes i kolonihaven en lørdag eller søndag til snak og hygge. Send en mail til katrineadml@gmail.com eller hiv fat i mig om onsdagen i kolonihaven.

Kolonihaven

Peer Locher har netop doneret pallerammer til nye højbede i kolonihaven og vi glæde os til at kunne udvide og dyrke flere grøntsager.

Har du en ekstra skovl eller spade eller måske en lille havemetalskovl, som står og keder sig… Så vil vi gerne give dem nyt liv i foreningens kolonihave.

Vi har planer om at lave en lille duft-/ sansehave, så står du med en lavendel, karryplante eller andet du har i overskud, som du kunne tænke dig at bidrage med så skriv en sms til Katrine P. på 51 42 19 90 eller send en mail til katrineadml@gmail.com På forhånd tak 🙂

Rådgivning v. Helle Øhlenschlæger

Helle tilbyder medlemmer af vores frivillige forening rådgivning, sparring og bisidderhjælp på din konkrete sag. Send en mail til Helle og beskriv kort din sag/ problemstilling, så vil du høre fra Helle, som vurderer, om hun kan hjælpe dig. Du kan forvente svar fra Helle på torsdage. Skriv på mail til Helle: helle@logon.dk

Aktiviteter

Udeliv og overnatning i Rødegaardsløkken

I weekenden d. 1.-2. maj inviterer Tola og Tristan til udeliv (bl.a. bål og shelterbyg) og overnatning i Rødegaardsløkken.

Medbring liggeunderlag, sovepose og drikkedunk.

I klæd dig flere lag tøj og gerne uld, så du kan holde en god kropstemperatur alt efter vejret.

Arrangementet starter lørdag kl. 14.00 og afsluttes søndag senest kl. 12.00 efter fælles oprydning.

Der forventes en udgift til aftensmad og morgenmad på max. kr. 50,- pr. person, som betales til Tola. Tristan og Tola sender de bedste hilsner

Tilmelding senest onsdag d. 28. april til Tola på sms 31 33 79 33

Finder sted: 1.-2. maj med start lørdag kl. 14 og afsluttes søndag kl. 12.00. Rødegårdsløkken 332

Malecafé

Slip fantasien løs i malecafèen. Anne er tovholder og inspirerer efter behov. Det er et forrum, som lægger op til at deltagerne kan inspirere hinanden i det maleriske/ billedlige udtryk med mulighed for at kombinere forskellige materialer, teknikker mm.. Kun fantasien sætter grænser.. Alle kan være med! 😊

Tilmelding til Anne senest dagen før kl. 20.00 på sms 29 43 79 43

(Pga. coronarestriktioner er der max plads til 3-4 deltagere inden døre, hvis vejret er godt kan vi benytte gården og være flere)

Finder sted torsdage d. 6. og 20. maj kl. 11-14 Nansensgade 15

Skriveværksted

Et lille hyggeligt værksted for dig, der har lyst til og brug for et roligt sted at slappe af og være kreativ med dine ord. Vi bruger skriveriet som et healende og spirende værktøj. Vi støtter og hjælper hinanden i den kreative proces. Alle kan være med.

Tilmelding til Katrine Skovdal på sms 20 64 04 90 senest kl. 10.00 på dagen.

Finder sted 4. og 18. maj samt 1., 5., 29. juni kl.12-14 i Rødegaardsløkken 332

Møde i etisk udvalg

Der arbejdes videre med foreningens etiske grundværdier. Alle medlemmer er velkommen.

Tilmedling til Torben senest på dagen på sms 30 28 10 04

Finder sted d. 4. maj kl. 14- 16 i Rødegaardsløkken 332

Havesyslen

Vi mødes til hyggeligt samvær, sysler sammen eller hver for sig. Læser en bog, får en snak. Måske et nyt haveprojekt skal søsættes. Du kan møde Palle som bl.a. vil være i gang i haven..

I denne måned henter vi jord til vores nye plantekasser og vi skal i gang med at så.

Der er også mulighed for en snak med frivilligkoordinator. Tag madpakke og drikkelse med samt krus til kaffen. Husk passende beklædning i forholdet til vejret! Vi har fleecetæpper og siddeunderlag.

Send gerne en sms til Katrine P. 51 42 19 90, hvis du kigger forbi eller drop-in.

Finder sted alle onsdage i maj kl. 12-16 i Rødegårdsløkken 332

Inga’s – Qigong , gåtur og måske lidt krea

Vi mødes i Rødegårdsløkken og laver Qigong ca. ½ timer herefter går vi tur. Vi slutter af i haven laver måske lidt krea og spiser madpakker.

Tag behageligt tøj på, som du kan bevæge dig i.

Qigong bygger på en kinesisk tradition med en række stående bevægelser, meditative, blide stræk, rotationer, balance og åndedræt.

Kh fra Inga 😊

Tilmelding til Inga på sms 27 12 99 06 senest dagen før kl. 20.00

Finder sted tirsdage d. 11. og 25. maj + d. 8. og 22. juni kl. 12-14.30 i Rødegårdsløkken 332

Cykeltur til Langesø

Lars og Frank inviterer til cykeltur til Langesø. I mødes ved skulpturen på pladsen ved Fyens Stiftstidende overfor banegården kl. 12.00 og cykler afsted. Tag gerne drikkelse og madpakke med til turen. 😊

Tilmelding til Lars på sms 25 53 65 92 senest kl. 10 på dagen (dog gerne før).

Finder sted: lørdag d. 15. maj kl. 12-16

Mad i låget – fællesspisning

Torben og Helle vil stå for al madlavningen og fordeler maden. Du medbringer selv drikkelse, service og bestik. Har du lyst til at være i haven er der åbent fra ca. kl. 14.30 og der spises kl. 17. Vi glæder os til at se Jer til bøf stroganoff (regner vi med 😉)

NB! Er du ikke medlem af foreningen betaler du kr. 25,- i kontanter for at spise med.

Tilmelding til Torben sms senest kl 12.00 på dagen 30 28 10 04

Finder sted tirsdag d. 18. maj kl. 17-19. Helle og Torben er i haven fra ca. kl. 14.30

Poetry slam – Fynsmesterskab

Helle og Anja inviterer til sammen at gå på Teater Momentum og få en hyggelig aften i poetry slammens univers. I mødes kl. 19.00 foran Momentum og slammen begynder kl. 19.30. Poetry Slam er en ordkonkurrence, hvor alle deltagere har 3 minutter og 10 sekunder til at fyre deres bedste ordkvad af, efterfølgende bliver der vurderet med point af udvalgte dommere blandt publikum. Kom og lav noget larm. Det er dig der bestemmer, hvem der skal hjem med sejren!

Der er få billetter tilbage. Du køber din billet via dette link – det koster kr. 80: www.place2book.com/da/sw2/sales/2pohxnyybo

Tilmelding til Anja på sms 22 14 22 19 senest d. 20. maj.

Finder sted d. 22. maj kl. 19.30 i mødes kl. 19 foran Momentum – Ny Vestergade 18 (Pist – husk coronapas)

Velkommen til samvær i At danse med livet – vi glæder os til at se dig! <3

Kærlige hilsner

At Danse Med Livet