Nyhedsbrev

Fællesskabet

At Danse Med livet

Nyhedsbrev september 2021

Sommeren lakker mod sin slutning og vi byder velkommen til september i At Danse med Livet.

God læselyst.

På besøg på OUH

I august besøgte vi en psykiatrisk afd. på OUH. Her fortalte vi indlagte, som lider af en spiseforstyrrelse om foreningen og gav en lille smagsprøve på en maleaktivitet i ADML. Vi håber på den måde at kunne brobygge til vores forening og række en hånd ud til de mennesker, som har brug for et fællesskab efter endt indlæggelse. Vi ser frem til endnu et besøg til oktober.

Bestyrelsesmøde

Den 16. september mødes bestyrelsen. Her skal vi bl.a. og desværre sige farvel til Torben Jakobsen, som fratræder sin post som næstformand i foreningen. Et stort og hjerteligt tak til Torben for engagement i aktiviteter, ansøgninger, bestyrelsesarbejde mv.. Du vil blive savnet. Vi ønsker dig alt muligt held og lykke. <3

DareGenders – ny mandegruppe i Odense

“DareGenders” naturbaserede mandegrupper tilbyder et frirum i naturen, hvor man i fællesskab med andre mænd kan håndtere store ting i livet eller blot skabe nogle relationer. Naturen fungerer som et terapeutisk rum væk fra hverdagen, hvor man kan snakke om følelser såsom sorg og tab, der kan virke tabuiserede i dagligdagen. Grupperne mødes typisk otte gange á tre timer henover 8-12 uger og tilbydes typisk i foråret og efteråret. Målet er, at deltagerne får nogle værktøjer, som de kan bruge til at håndtere svære situationer, og at fællesskabet varer ved efter endt gruppeforløb. Skriv til efl@daregender.dk for mere information”

Aktiviteter

Havesyslen

Vi mødes til hyggeligt samvær, sysler sammen eller hver for sig. Læser en bog, får en snak. Måske et nyt haveprojekt skal søsættes. Tag madpakke og drikkelse med samt krus til kaffe eller te.

Som udgangspunkt spiser vi madpakker kl. 13 og har fordybelsestid fra kl. 14-14.30. – Her kan du fordybe dig i en fælles aktivitet eller din egen syslen. Dagens program kan gøre at det bliver organiseret anderledes.

Vi glæder os til at se dig! Palle og Katrine 😊

Send gerne en sms til Palle hvis du kommer på 28 97 04 35

Den 1. og 8. sept. vil havesyslen være præget af vores åbent hus-arrangement, som afholdes den 8. sept. i forbindelse med ABC – fællesskabsstafet, hvor en depeche i perioden fra d. 31. aug. -10. sept. vandrer fra forening til forening.  Se hele programmet her via dette link:

file:///C:/Users/admli/Downloads/Stafet%20PROGRAM%20ny.pdf

Den. 1. sept. vi bygger installation, som depechen kan placeres i. 

(Palle og Tristan vil være i gang med at lægge nyt tag på huset.)

Den 8. sept. vil vi således modtage en depeche fra Røde kors. Dagen efter sender Anja og Maria depechen videre til en skoleklasse på Provstegårdskolen, som videresender den til Pårørende forening. (se program for dagen nedenfor for åbent hus-arrangement.)

Finder sted hver onsdag i sept kl. 12-16 i Rødegårdsløkken 332 (vær opmærksom på åbent hus-arrangement d. 8.sept.)

Fællesskabsstafet – Åbent hus- arrangement i ADML i Rødegårdsløkken

Program:

Ca. kl. 12.00 Overlevering af depeche fra Røde Kors

Kl.13.00 Qigong med Inga

Kl. 14.30 Bål og pandekage v. Palle

Kl. 15.45 Tak for i dag og oprydning

Der vil løbende være mulighed for at få info om At Danse med Livet

Ingen tilmelding

Finder sted d. 8. sept. kl. 12-16 Rødegårdsløkken 332

Bog- og skrivecafé

Monika og Lars inviterer til bog og skrivecafe, hvor der er mulighed for at tale om og dele interessen for den gode litteratur og lyrik. Du kan tage en bog med, som du vil anbefale eller dit yndlingsdigt, og man kan også medbringe egne skriverier med mulighed for feedback. Til tider kan vi også lave skriveøvelser.

Tilmelding til Lars på 25 53 65 92 senest kl. 12.00 på dagen

Finder sted tirsdag d. 7. og 21. sept kl. 14-16 i Rødegårdsløkken 332

Åben malecafé og krea

Kom og mal løs, klippeklister eller måske du har noget du sysler med, som du vil arbejde videre på. Alle kan være med!!

Tilmelding til Katrine på dagen kl.10.30 på sms 51 42 19 90

Finder sted torsdage d. 9. og 23. sept Kl. 11-14 Nansensgade/ Indgang Thuresensgade 35 kld.

Cykeltur til Seden Strandby

Lars og Frank inviterer i forbindelse med fjordens dag på cykeltur til Seden Strandby. I mødes ved skulpturen på pladsen ved Fyens Stiftstidende overfor banegården kl. 12.00 og cykler afsted. Medbring drikkelse og madpakke. 😊 Hvis du ikke selv har en cykel, kan du låne en hos os!

Tilmelding til Lars på sms 25 53 65 92 senest dagen før kl. 19.00 

Finder sted søndag d. 12. sept. kl. 12-16

Inga’s  – Qigong , gåtur og måske lidt krea

Vi mødes i Rødegårdsløkken og laver Qigong ca. ½ time, herefter går vi tur. Vi slutter af i haven laver måske lidt krea og spiser madpakker.

Tag behageligt tøj på, som du kan bevæge dig i.

Qigong bygger på en kinesisk tradition med en række stående bevægelser, meditative, blide stræk, rotationer, balance og åndedræt.

Kh fra Inga 😊

Tilmelding til Inga på sms 27 12 99 06 senest dagen før kl. 20.00

Finder sted tirsdage d.14. og 28 kl. 12-14.30 i Rødegårdsløkken 332

Søndagshygge

Kolonihaven i Rødegårdsløkken er fyldt med dejlige æbler, så ved denne måneds søndagshygge vil det være muligt at lave æblemost.  Medbring flaske(r) til mosten, som du kan tage med hjem. Lars inviterer og glæder sig til at søndagshygge.

Tilmelding til Lars på sms 25 53 65 92 senest kl. 11 på dagen

Finder sted d. 26. sept kl. 13-16

Mad i låget – fællesspisning

Torben og Helle vil stå for al madlavningen og fordeler maden. Du medbringer selv drikkelse, service og bestik. Har du lyst til at være i haven er der åben fra kl. 16.00 og der spises kl. 18.00 Vi glæder os til at se Jer.  

NB! Er du ikke medlem af foreningen betaler du kr. 25,- i kontanter for at spise med.

Tilmelding til Torben sms senest kl 12.00 på dagen 30 28 10 04

Finder sted tirsdag d. 21. sept. kl. 17-20. Du er velkommen fra kl. 16.00.

Café – computerhjælp

Er det svært at finde rundt på computeren – nogle programmer som driller eller noget

på nettet som virker uoverskueligt, så vil Maria efter bedste evne hjælpe dig på vej.

Tag din egen computer med eller lån en computer i foreningen. Medbring gerne madpakke.

Tilmelding til Maria senest dagen før d. 29. sept. kl. 20.00

Finder sted d. 30. sept. kl. 11-13 i Nansensgade/ Indgang Thuresensgade 35 kld.

Vi ses 😊

Kærlige hilsner

At Danse med Livet <3

At Danse Med livet

Nyhedsbrev juni 2021

Come rain come shine… og det ser ud til at solen har meldt sin ankomst – dejligt!!

Vi byder velkommen til en måned med mange spændende og hyggelige aktiviteter.

 Vi glæder os til se Jer.

Besøg af rådmand

Den 9. juni får vi besøg af rådmand Brian Dybro, som vil se sig om i Blitek social og At Danse Med Livet. Du kan møde ham i vores kolonihave og få en snak med ham der.

Se nærmere info under havesyslen.

Penge til cykel og anhænger.

Juhuuu vi har fået bevilliget 10.000 kr. til køb af cykel og cykelanhænger. Vi håber, at det vil give flere muligheden for at deltage i vores cykelture. Anhængeren skal bl.a. bruges til grej til turerne og praktiske gøremål.

Godt bus-nyt!! 😊

Palle som er frivillig på havesyslen, er også frivillig i andet regi som chauffør og kører minibus. I gennem Palle har vi fået lov til at låne bussen derfra under forudsætning af, at det er Palle som kører – og det vil han gerne!! Der skulle være lovning på 3-4 ture fordelt på resten af året. Har du et forslag til en tur, så læg det i vores forslags-”kassen” i kolonihaven, så vil vi kigge på det.

Nyt tiltag

Som noget nyt vil vi forsøge at byde ind med Søndagshygge, den første søndag i hver måned fra kl. 13-16. Alle er velkomne til at byde ind. Lars lægger ud i juni måned og Torben i juli.

Vi samles om en aktivitet ½ til 1 hel time og hygger ellers som vi har lyst til. Det kan være et spil, en tekst, at læse sammen, spille rundbold, bål, snitte, bevægelse… eller?

Har du eller I lyst til at byde ind, så send en sms til Katrine P. (frivilligkoordinator) på 51 42 19 90

Ny frivillig

I denne måned kan vi byde velkommen til en ny frivillig nemlig Maria Bay, som mange nok allerede kender fra foreningen og bestyrelsen. Maria har budt ind på Aktiviteten Online, hvor vi vil benytte vores nye computere. Hjertelig velkommen til Maria 😊

Aktiviteter

Online med Maria

Har du brug for hjælp til fx din e-boks, netbank, borger.dk mm.. Kan du få hjælp i vores nye Cafe, hvor Maria vil tilbyde sin hjælp og vejledning efter bedste evne. Hjælpen vil være af praktisk/ teknisk karakter. Vi tager den med ro og giver os god tid. Tag gerne frokost med så spiser vi sammen. Hilsner fra Maria 😊

Tilmelding senest dagen før kl. 20 til Maria Bay på sms 22 31 44 89

Finder sted torsdage d. 10. og 24. juni   kl. 11-13 i Nansensgade 15

Skriveværksted

Et lille hyggeligt værksted for dig, der har lyst til og brug for et roligt sted at slappe af og være kreativ med dine ord. Vi bruger skriveriet som et healende og spirende værktøj. Vi støtter og hjælper hinanden i den kreative proces. Alle kan være med. 

Tilmelding til Katrine Skovdal på sms 20 64 04 90 senest kl. 10.00 på dagen.

Finder sted d. 1., 15. og 29. juni kl.12-14 i Rødegaardsløkken 332

Havesyslen – Lidt anderledes i denne måned

Udover vores sædvanlige havesyslerier. Får vi onsdag d. 9. juni besøg af rådmand Brian Dybro fra SF. Brian Dybro kommer mellem kl. 11-12 og vi forventer, at han har en halv times tid til sit besøg. Kunne du tænke dig at hilse på og stille spørgsmål, er du meget velkommen.

I haven vil vi i denne måned have fokus på lugning og hækklip, da det er tid til haveinspektion ved Skt. Hans og ellers den sædvanlige hygge og ro.

Den 23. juni er dagen for Skt. Hans aften og den almindelige havesyslen er aflyst til fordel for Skt. Hans arrangement. (Se under Skt. Hans)

Tag gerne madpakke med og husk krus til kaffen.

Send gerne en sms til Palle på 28 97 04 35 hvis du kigger forbi eller drop-in.

Finder sted onsdage d. 2. juni kl. 12-16, d. 9. juni kl. 11-15, d. 16. og 30 juni kl. 12-16

Søndagshygge

Lars inviterer til hygge i sin kolonihave og krydser fingre for godt vejr.

Lars vil servere blåbærtærte og vise rundt i sin have. Der er mulighed for en snak om økologisk havedyrkning eller måske en snak ud fra artiklen ”Tak corona for at have spildt min tid”

Venlige hilsner fra Lars

Hvis du er på cykel kan du følges med Frank fra Rødegårdsløkken 332 i cykler afsted kl. 12.40.

Adressen: Skovkrogen 12, Blangstedgård, 5220 Odense SØ.  

Bus nr. 21- 23 mod Tornbjerg har stoppested tæt på.

Tilmelding til Lars senest dagen før kl. 12 på sms 25 53 65 92

Finder sted d. 6 juni kl. 12-16 Skovkrogen 12

Filmvisning ved Odense Filmværksted

At danse med livet kan betyde mange ting… Få fire forskellige bud på ordenes betydning, når vi blænder op for fire kortfilm, der i små historier udfolder store eksistentielle spørgsmål på hver sin måde.

Aftenens program:

17:00: Velkomst og præsentation af filmene v. Odense Filmværksted

17:10 – 17:40: Visning af ABU ADNAN (2017) – instruktør: Sylvia Le Fanu

17:40 – 17:50: Visning af …OG NU TIL VEJRET (2012) – instruktør: Lars Drost Hundebøll

17:50 – 18:00: Visning af AKVARIUM (2012) – instruktør: Lars Drost Hundebøll

18:00 – 18:10: Visning af INSTAVÆRDIG (2019) – instruktør: Peter Bjerre Salling

18:10 – 19:00: Modereret samtale med publikum og filmskaberne om filmene og deres tematikker

Visningen er et samarbejde mellem foreningen At danse med livet og Odense Filmværksted.

Vi mødes på Patheonsgade 5, 5000 Odense C kl. 16.50 og følges til arrangementet.

Tilmelding til Katrine P.  på sms 51 42 19 90 senest fredag d. 4. juni.

Husk mundbind! (coronapas ikke nødvendigt)

Finder sted mandag d. 7 juni kl. 16.50-19

Inga’s  – Qigong , gåtur og måske lidt krea

Vi mødes i Rødegårdsløkken og laver Qigong ca. ½ timer herefter går vi tur. Vi slutter af i haven laver måske lidt krea og spiser madpakker.

Tag behageligt tøj på, som du kan bevæge dig i.

Qigong bygger på en kinesisk tradition med en række stående bevægelser, meditative, blide stræk, rotationer, balance og åndedræt.

Kh fra Inga 😊

Tilmelding til Inga på sms 27 12 99 06 senest dagen før kl. 20.00

Finder sted tirsdage d. 8. og 22. juni kl. 12-14.30 i Rødegårdsløkken 332

Mad i Låget – fællesspisning

Torben og Helle vil stå for al madlavningen og fordeler maden. Du medbringer selv krus, service og bestik. Har du lyst til at være i haven er der åbent fra ca. kl. 14.30 og der spises kl. 18.
Vi glæder os til at se Jer 😊

NB! Er du ikke medlem af foreningen betaler du kr. 25,- i kontanter for at spise med.

Tilmelding til Torben sms senest dagen før kl.13  på 30 28 10 04

Finder sted tirsdag d.8. juni kl. 17- ca.19.30 Helle og Torben er i haven fra ca. kl. 14.30

Cykeltur til Klintebjerg Havn

Lars og Frank inviterer til cykeltur til Klintebjerg Havn. I mødes ved skulpturen på pladsen ved Fyens Stiftstidende overfor banegården kl. 12.00 og cykler afsted. Tag gerne drikkelse og madpakke med til turen. 😊

Tilmelding til Lars på sms 25 53 65 92 senest kl. 10 på dagen (dog gerne før). 

Finder sted lørdag d. 12. juni kl. 12-16

Pilehegn

Pilehegnet i kolonihaven skal flyttes, så vi får god plads rundt om vores bålplads. Kunne du tænker dig at give en hånd med, er du hjertelig velkommen!! Har du en spade, så tag den med!! Tag også gerne madpakke med.  Hilsner fra Tola, Palle og Katrine P. 😊

Tilmelding til Katrine på 51 42 19 90

Finder sted d. 10. juni kl. 10.00 i Rødegaardsløkken

Malecafé

Slip fantasien løs i malecafèen. Anne er tovholder og inspirerer efter behov. Det er et forrum, som lægger op til at deltagerne kan inspirere hinanden i det maleriske/ billedlige udtryk med mulighed for at kombinere forskellige materialer, teknikker mm.. Kun fantasien sætter grænser..  Alle kan være med! 😊

Tilmelding til Anne senest dagen før kl. 20.00 på sms 29 43 79 43

Finder sted torsdag d. 17. juni kl. 11-14

Da Anne det næste stykke tid har meget at se til bliver malecafeen m. Anne kun en gang om måneden. Tilgengæld vil vi åbne op for, at man kan komme selv og male løs. Det snakker vi om den 17. juni.

Skt. Hans

Mad i låget og Havesyslen har slået sig sammen og inviterer til Skt. Hans i kolonihaven. 😊

Vi tænder op i grillen og lave bål. Vi mødes kl. 16, hvor der vil være kaffe og te på kanden, kl. ca. 18 spiser vi og kl. 20 synger vi Midsommervisen. Du medbringer selv mad og drikkelse (alkoholfri) samt bestik, service og krus. Har du noget du vil have grillet, tager vi os af det.

Du er velkommen til at medbringe et udendørsspil og hvis der er stemning for det, er Palle klar med en selskabsleg. Måske der også kommer en lille ”fidus” overraskelse.

Vi glæder os til at se Jer!! Kærlige hilsner fra Katrine, Palle, Torben og Helle

Tilmelding senest på dagen kl. 12.00 (dog gerne før) på sms til Katrine P. 51 42 19 90

Vi ses 😊

Kærlige hilsner

At Danse med Livet <3

Fællesskabet

At Danse Med livet

Nyhedsbrev maj 2021

Generalforsamling

Tak for sidst til alle de fremmødte til generalforsamlingen d. 25. april.

Det blev en dejlig eftermiddag med input og gode snakke og ikke mindst en lækker suppe, som Helle og Torben stod for.

Frivillige

Dorte som har stået for hækleværkstedet holder indtil videre pause som frivillig i foreningen. Vi sender Dorte mange gode tanker og en stor og hjertelig tak for indsatsen!!

Palle Hansen er ny frivillig. Du kan møde ham om onsdagen, hvor han vil være i gang med forskellige haveaktiviteter i Rødegaardsløkken. Hjertelig velkommen til Palle.

Frivilligcenter Odense arrangerer

I den kommende måned deltager foreningen i netværksmøde med andre foreninger, som på hver deres måde henvender sig til psykisk sårbare mennesker. Her bygger vi bro, samarbejder og bliver klogere på hinandens tilbud.

Frivilligbørs er en årligt tilbagevende begivenhed også afholdt af Frivilligcenter Odense. Her mødes foreninger og private erhverv og udveksler tjenester. Det vil i år blive afholdt via et digitalt katalog.

En aktivitet?

Har du idéer til aktiviteter – måske noget du gerne selv vil stå for – måske sammen med en anden. Hvis – er du/ I altid velkommen til at henvende Jer til frivilligkoordinator Katrine Petersen, så snakker vi om det, og ser om det er en mulighed. En aktivitet behøver ikke at være noget der gentager sig, men kan sagtens være et enkeltstående arrangement. Fx at mødes i kolonihaven en lørdag eller søndag til snak og hygge. Send en mail til katrineadml@gmail.com eller hiv fat i mig om onsdagen i kolonihaven.

Kolonihaven

Peer Locher har netop doneret pallerammer til nye højbede i kolonihaven og vi glæde os til at kunne udvide og dyrke flere grøntsager.

Har du en ekstra skovl eller spade eller måske en lille havemetalskovl, som står og keder sig… Så vil vi gerne give dem nyt liv i foreningens kolonihave.

Vi har planer om at lave en lille duft-/ sansehave, så står du med en lavendel, karryplante eller andet du har i overskud, som du kunne tænke dig at bidrage med så skriv en sms til Katrine P. på 51 42 19 90 eller send en mail til katrineadml@gmail.com På forhånd tak 🙂

Rådgivning v. Helle Øhlenschlæger

Helle tilbyder medlemmer af vores frivillige forening rådgivning, sparring og bisidderhjælp på din konkrete sag. Send en mail til Helle og beskriv kort din sag/ problemstilling, så vil du høre fra Helle, som vurderer, om hun kan hjælpe dig. Du kan forvente svar fra Helle på torsdage. Skriv på mail til Helle: helle@logon.dk

Aktiviteter

Udeliv og overnatning i Rødegaardsløkken

I weekenden d. 1.-2. maj inviterer Tola og Tristan til udeliv (bl.a. bål og shelterbyg) og overnatning i Rødegaardsløkken.

Medbring liggeunderlag, sovepose og drikkedunk.

I klæd dig flere lag tøj og gerne uld, så du kan holde en god kropstemperatur alt efter vejret.

Arrangementet starter lørdag kl. 14.00 og afsluttes søndag senest kl. 12.00 efter fælles oprydning.

Der forventes en udgift til aftensmad og morgenmad på max. kr. 50,- pr. person, som betales til Tola. Tristan og Tola sender de bedste hilsner

Tilmelding senest onsdag d. 28. april til Tola på sms 31 33 79 33

Finder sted: 1.-2. maj med start lørdag kl. 14 og afsluttes søndag kl. 12.00. Rødegårdsløkken 332

Malecafé

Slip fantasien løs i malecafèen. Anne er tovholder og inspirerer efter behov. Det er et forrum, som lægger op til at deltagerne kan inspirere hinanden i det maleriske/ billedlige udtryk med mulighed for at kombinere forskellige materialer, teknikker mm.. Kun fantasien sætter grænser.. Alle kan være med! 😊

Tilmelding til Anne senest dagen før kl. 20.00 på sms 29 43 79 43

(Pga. coronarestriktioner er der max plads til 3-4 deltagere inden døre, hvis vejret er godt kan vi benytte gården og være flere)

Finder sted torsdage d. 6. og 20. maj kl. 11-14 Nansensgade 15

Skriveværksted

Et lille hyggeligt værksted for dig, der har lyst til og brug for et roligt sted at slappe af og være kreativ med dine ord. Vi bruger skriveriet som et healende og spirende værktøj. Vi støtter og hjælper hinanden i den kreative proces. Alle kan være med.

Tilmelding til Katrine Skovdal på sms 20 64 04 90 senest kl. 10.00 på dagen.

Finder sted 4. og 18. maj samt 1., 5., 29. juni kl.12-14 i Rødegaardsløkken 332

Møde i etisk udvalg

Der arbejdes videre med foreningens etiske grundværdier. Alle medlemmer er velkommen.

Tilmedling til Torben senest på dagen på sms 30 28 10 04

Finder sted d. 4. maj kl. 14- 16 i Rødegaardsløkken 332

Havesyslen

Vi mødes til hyggeligt samvær, sysler sammen eller hver for sig. Læser en bog, får en snak. Måske et nyt haveprojekt skal søsættes. Du kan møde Palle som bl.a. vil være i gang i haven..

I denne måned henter vi jord til vores nye plantekasser og vi skal i gang med at så.

Der er også mulighed for en snak med frivilligkoordinator. Tag madpakke og drikkelse med samt krus til kaffen. Husk passende beklædning i forholdet til vejret! Vi har fleecetæpper og siddeunderlag.

Send gerne en sms til Katrine P. 51 42 19 90, hvis du kigger forbi eller drop-in.

Finder sted alle onsdage i maj kl. 12-16 i Rødegårdsløkken 332

Inga’s – Qigong , gåtur og måske lidt krea

Vi mødes i Rødegårdsløkken og laver Qigong ca. ½ timer herefter går vi tur. Vi slutter af i haven laver måske lidt krea og spiser madpakker.

Tag behageligt tøj på, som du kan bevæge dig i.

Qigong bygger på en kinesisk tradition med en række stående bevægelser, meditative, blide stræk, rotationer, balance og åndedræt.

Kh fra Inga 😊

Tilmelding til Inga på sms 27 12 99 06 senest dagen før kl. 20.00

Finder sted tirsdage d. 11. og 25. maj + d. 8. og 22. juni kl. 12-14.30 i Rødegårdsløkken 332

Cykeltur til Langesø

Lars og Frank inviterer til cykeltur til Langesø. I mødes ved skulpturen på pladsen ved Fyens Stiftstidende overfor banegården kl. 12.00 og cykler afsted. Tag gerne drikkelse og madpakke med til turen. 😊

Tilmelding til Lars på sms 25 53 65 92 senest kl. 10 på dagen (dog gerne før).

Finder sted: lørdag d. 15. maj kl. 12-16

Mad i låget – fællesspisning

Torben og Helle vil stå for al madlavningen og fordeler maden. Du medbringer selv drikkelse, service og bestik. Har du lyst til at være i haven er der åbent fra ca. kl. 14.30 og der spises kl. 17. Vi glæder os til at se Jer til bøf stroganoff (regner vi med 😉)

NB! Er du ikke medlem af foreningen betaler du kr. 25,- i kontanter for at spise med.

Tilmelding til Torben sms senest kl 12.00 på dagen 30 28 10 04

Finder sted tirsdag d. 18. maj kl. 17-19. Helle og Torben er i haven fra ca. kl. 14.30

Poetry slam – Fynsmesterskab

Helle og Anja inviterer til sammen at gå på Teater Momentum og få en hyggelig aften i poetry slammens univers. I mødes kl. 19.00 foran Momentum og slammen begynder kl. 19.30. Poetry Slam er en ordkonkurrence, hvor alle deltagere har 3 minutter og 10 sekunder til at fyre deres bedste ordkvad af, efterfølgende bliver der vurderet med point af udvalgte dommere blandt publikum. Kom og lav noget larm. Det er dig der bestemmer, hvem der skal hjem med sejren!

Der er få billetter tilbage. Du køber din billet via dette link – det koster kr. 80: www.place2book.com/da/sw2/sales/2pohxnyybo

Tilmelding til Anja på sms 22 14 22 19 senest d. 20. maj.

Finder sted d. 22. maj kl. 19.30 i mødes kl. 19 foran Momentum – Ny Vestergade 18 (Pist – husk coronapas)

Velkommen til samvær i At danse med livet – vi glæder os til at se dig! <3

Kærlige hilsner

At Danse Med Livet