Frivillige

Hos os kan du møde …… ​

 

Maria Bay

Frivillig med computerhjælp, fællesspisning og medlem af bestyrelsen

Helle Frydenlund

Frivillig i kulturarrangementer, gåture og aftenhygge

Helle giver gerne en hånd med, når der er brug for det. Helle er til udeliv og går op i økologi og bæredygtighed. Glad for dyr og i særdeleshed islandske heste. Hun har tidligere arbejdet indenfor handicap området bl.a. med ridefysioterapi. Helle kender til at være psykisk overbelastet.

Monika Pedersen

Frivillig i bog- og skrivecaféen

Lars Brams

Frivillig i kulturarrangementer, cykelture samt bog- og skrivecafé

Lars arbejder som frivillig peer-to-peer på et bosted. Holder meget af naturen og kreativitet som helende kraft! Bruger meget at skrive både digte og artikler. Min kolonihave hvor jeg dyrker mine økologiske grøntsager er mit fristed, hvor jeg finder ro og mening med tilværelsen! Har taget en alvor svingom med psykisk sårbarhed i mine yngre år! Du kan møde Lars, når han arrangerer fællesaftener i byen til fx poetry slam eller koncerter. Ligeledes på cykelture i samarbejde med Frank.

Frank Lynge

Frivillig på cykelture

Frank er 52 år og uddannet skolelærer. Jeg vægter meget at komme ud i naturen og har brugt det hele livet – blandt andet ved at ro kajak pt. Fælles oplevelser mener jeg kan noget – og er derfor glad for at være arrangør af cykelture med Lars Brams i ADML.

Palle Hansen

Frivillig i kolonihaven

Jeg er 62 år, har bifag i Idræt og en bachelor i Kultur, medier og formidling fra Syddansk universitet, – jeg er også pædagog. I min ungdom var jeg jonglør og akrobat, men nu bruger jeg min tid på at nyde naturen, dyrke min lille handy man og rode i noget jord. Jeg holder af at have mennesker omkring mig, og alligevel har mit arbejde med børn givet mig stress. Naturen gør mig nysgerrig, den gør mig rolig, og så kan jeg godt lide at spise noget, jeg selv har dyrket. I kan møde mig hver onsdag i kolonihaven, og sikkert også til fællesspisning.

Martin Anker Jensen

Frivillig i skriveværkstedet og medlem af bestyrelsen

Jeg brænder for at holde, skabe og deltage i rum, hvor vi taler ud fra os selv og kan møde hinanden sårbart, autentisk, reflekterende og bevidst. Jeg tror på det skrevne ords kraft og bruger det gerne som det fælles tredje. Jeg elsker at skrive, optræde med digte, meditere og danse salsa. Jeg arrangerer også workshops, egne spoken word-shows og poesiarrangementer Har selv oplevet angst, stress og tvangstanker. Er uddannet journalist og underviser i dansk, men arbejder nu som handicaphjælper. Medlem af bestyrelsen. 

Anja Ljungkvist

Frivillig på aftenhygge og back-up i aktiviteter

Rannveig Evjen

Frivillig på onsdags-syslen

Marie Münchow

Frivillig på aftenhygge

Olivia Abildgaard Jørgensen

formand for bestyrelsen

​kunst- og psykomotorisk terapeut. Efteruddannelse i relationel traumeterapi. En fortid på arbejdsformidlingen i Odense og i den finansielle sektor. 20 års undervisningserfaring og 15 års behandlererfaring fra privat praksis. HR- og CSR chef i Blitek A/S og leder af Blitek Social ApS.