Frivillige

Hos os kan du møde …… ​

Katrine Petersen 

ansat frivilligkoordinator 
Uddannet musikpædagog og lærer. Udfordret i dansen med livet? – Ja!! Interesserer sig for mennesker, livet og bæredygtighed i alle sammenhænge. Ser kreativitet som en forløsende og energiskabende proces, hvor vi kan åbne døre ind til vores eget indre og verden omkring os. 

Anne Jensen

frivillig tovholder og inspirator på malecafe

​Uddannet designer indenfor beklædning, syr, konstruerer, maler, collager, skriver. Bruger yoga, meditation og “de 5 tibetanere” til at holde mig på jorden og mærke min krop. Jeg interesserer mig for bæredygtighed i al sin form og er meget optaget af den intuitive tilgang til alt i livet. Er halvvejs igennem kunstterapeutuddannelsen i Gadbjerg. Har været udfordret i dansen med livet, de sidste 9 år. Arbejder i flexjob i Blitek social.

Heidi

Altid klar til at give en ekstra hånd med i det praktiske og og støtte op om det frivillige arbejde. Har en kreativ åre. Er til daglig ansat i flexjob.

Dorte Vildsø

frivillig i hæklecafe og kreativ inspirator (pause til og med august) , bestyrelsesmedlem

​Har en fortid, som medarbejder i socialpsykiatrien. Er beriget med en kreativ skabende åre og er fyldt med gode ideer. Altid klar til en hyggesnak og hjælper med at få det hele til at hænge sammen. 

Torben S. Jakobsen

frivillig i madgruppen, inspirator og næstformand i bestyrelsesmedlem 

​Værktøjsmager, håndarbejdslærer med interesse for træ, skulpturer, gammeldags håndværk, genbrug.  Har været udfordret i dansen med livet, det meste af sin voksentilværelse. Arbejder i flexjob. 

Helle​ Øhlenschlæger 

frivillig rådgiver, mentor og bisidder 

Uddannet  cand. mag. i filosofi og dansk. Helle har flere års erfaring på det sociale område bl.a. som tidligere rådgiver i mandecentret. Helle tilbyder medlemmer af vores frivillige forening rådgivning, sparring og bisidderhjælp på din konkrete sag. Send en mail til Helle og beskriv kort din sag/ problemstilling, så vil du høre fra Helle, som vurderer, om hun kan hjælpe dig. Du kan forvente svar fra Helle på torsdage. Har selv været udfordret mentalt i dansen med livet.

Skriv på mail: helle@logon.dk

Tole Hovman Elley

Frivillig i  udeliv

Tole eller Tola, som Tole kaldes elsker udeliv og udelivs sysler. At lave bål, snitte i træ, bygge shelter mm.. Tola er også en habil tangodanser og har  igennem mange år danset tango.

Tola er uddannet anlægsgartner, er gift og har 2 børn. Stress og angst er faktorer, som Tola dealer med.  Udelivet og naturen er et sted for ro  og healing. Du kan møde Tola til udelivs aktiviteter  i Elmelund skov.

Helle Frydenlund

Frivillig i madgruppen og back-up

Helle giver gerne en hånd med, når der er brug for det. Helle er til udeliv og går op i økologi og bæredygtighed. Glad for dyr og i særdeleshed islandske heste. Hun har tidligere arbejdet indenfor handicap området bl.a. med ridefysioterapi. Helle kender til at være psykisk overbelastet. Mød bl.a. Helle når hun 1 gang om måneden står for fællesspisning sammen med Torben.

Lars Brams

Frivillig i kulturarrangementer og cykelture

Lars arbejder som frivillig peer-to-peer på et bosted. Holder meget af naturen og kreativitet som helende kraft! Bruger meget at skrive både digte og artikler. Min kolonihave hvor jeg dyrker mine økologiske grøntsager er mit fristed, hvor jeg finder ro og mening med tilværelsen! Har taget en alvor svingom med psykisk sårbarhed i mine yngre år! Du kan møde Lars, når han arrangerer fællesaftener i byen til fx poetry slam eller koncerter. Ligeledes på cykelture i samarbejde med Frank.

Katrine Skibbild Skovdal

Frivillig i skriveværkstedet og back-up i krea

Katrine er en kvinde midt i trediverne, tidligere gymnasielærer (dansk og psykologi), der elsker at udfolde sig kreativt. – Jeg har været på kunsthøjskole og nyder at male med både akvarel, akryl og kul, er lige nu optaget af collager, som jeg sidder derhjemme og nørder med. Jeg bor midt i Odense C og ynder endvidere at tage på forskellige kunstbesøg i byen, hvor årskortet til Brandts klædefabrik flittigt bliver brugt. Desuden er jeg tingfinger og det er utroligt hvilke skatte af andres skrald man kan finde i byen og fikse op til nyt genbrugsguld. Jeg elsker at skrive og udforske skrivekunstens muligheder i fællesskab med andre. Du kan møde mig i skriveværkstedet, hvor vi i en afslappet atmosfære kan være kreative med med vores ord. Vi støtter og hjælper hinanden.

Inga Andreasen

Frivillig i krea og Qigong

Inga er 63 år uddannet folkeskolelærer i billedkunst og religion. Jeg har interesseret mig for kunstterapi og personlig udvikling gennem livet. Været på højskole gennem flere år med kurser inden for akvarel, filosofi, naturabstraktioner, vandring, ikon, humor mm.. Medlem i kunstnergruppe ”Kamal”. Personlig kendskab til stress, depression, og væretpårørende til kronisk syg. Jeg finder ro og inspiration i naturen, gennem kunst, yoga, vandring, roning og Qigong. 

Frank Lynge

Frivillig på cykelture

Frank er 52 år og uddannet skolelærer. Jeg vægter meget at komme ud i naturen og har brugt det hele livet – blandt andet ved at ro kajak pt. Fælles oplevelser mener jeg kan noget – og er derfor glad for at være arrangør af cykelture med Lars Brams i ADML.

Palle Hansen

Frivillig i kolonihaven

Olivia Abildgaard Jørgensen

formand for bestyrelsen

​kunst- og psykomotorisk terapeut. Efteruddannelse i relationel traumeterapi. En fortid på arbejdsformidlingen i Odense og i den finansielle sektor. 20 års undervisningserfaring og 15 års behandlererfaring fra privat praksis. HR- og CSR chef i Blitek A/S og leder af Blitek Social ApS. 

Frivillige i Butikken Nansensgade 15:

Isabella Henriksen

Isabella er socialrådgiverstuderende og hjælper til i Butikken 1 gang om ugen. Kender til at være psykisk udfordret.

Vivian Geer Thougaard

Vivian kommer en gang om ugen og hjælper til i Butikken. Vivian er til daglig ansat i flexjob i Blitek Social.

Birna Eiriksdottir

Birna kommer en gang om ugen og hjælper til i butikken. Til daglig studerer Birna medicin.

Jette Temberg

Jette kommer når der er brug for en ekstra hånd og hjælper os med at skabe overblik. Til daglig er Jette kantinemedarbejder.